пятница, 19 апреля 2024

Ким може працювати жінка з України, якщо поїде на заробітки в Польщу?



Ким може працювати жінка з України, якщо поїде на заробітки в Польщу?

25 Мая 2020

Робота в Польщі цікавить не тільки чоловіків, але і жінок. Різниця між польською та українською зарплатою настільки велика, що жінки не бояться їхати за кордон працювати.

Робота у Польщі для жінок має свою специфіку та знаходиться практично для всіх. Що треба знати перед тим як відправлятися працювати у Польщу?

На яких вакансіях можна працювати жінкам?

Які і для чоловіків робота у Польщі для жінок ділиться на роботу без кваліфікації та по спеціальності. Більшість жінок шукають роботу без кваліфікації, що дає гарантію знайти собі робоче місце.

Навіть якщо жінка буде заробляти 500 євро на місяць, це набагато більше, чим вона зможе отримати в Україні. Для багатьох українок цього уже достатньо для того, щоб їх зацікавила робота в Польщі.

Вакансії без кваліфікації зустрічаються такі:

1. Працівниці на збір урожаю.

2. Робітники на ферму.

3. Робітники на фабрику по виготовленню продуктів та полу фабрикатів.

4. Продавчині в магазин.

5. Прибиральниці.

6. Пакувальники.

7. Сортувальники.

8. Та інші професії які потребують просто фізичної роботи. Такі спеціальності оплачуються від 8 злотих на годину, що дозволяє заробляти близько 500 євро, якщо жінка буде працювати більше 12 годин на добу.

Робота за спеціальністю оплачується набагато більше, чим без якоїсь кваліфікації. Якщо ви маєте освіту та досвід роботи по диплому, спробуйте пошукати роботу в Польщі по своїй спеціальності. Це дозволить заробляти чималі гроші та зробити собі кар'єру.

Яку роботу краще всього вибрати?

При виборі будь-якої вакансії в Польщі неважливо, що це за робота, треба орієнтуватися на свій рівень підготовки, навики та знання. Якщо у вас немає досвіду роботи, але вам треба знайти будь-яку вакансію, краще претендувати на таке місце як пакувальниця або офіціантка. Таким чином, ви отримаєте свій перший стаж, який дозволить у майбутньому розглядати більш привабливі вакансії.

Якщо вам потрібна тимчасова робота в Польщі можна розглядати вакансії офіціанта, пакувальниці та відправлятися на сезонну роботу. Якщо ви не знаєте польської мови, то влаштуватися офіціантом у вас не вийде.

Якщо ви маєте спеціальність краще влаштовуватися за нею. Але треба звертати увагу на умови праці. Наприклад, швачка у Польщі може влаштуватися на хорошу фабрику з легальним працевлаштуванням, а може піти працювати в підпільний цех, де виробляють підробки, а умови праці досить нестабільні.

Жінки, які працюють нелегально можуть бути депортовані з країни, що може створити проблеми у майбутньому і вам буде закритий доступ до Польщі.

Хто допоможе з працевлаштуванням?

Якщо ви їдете на заробітки вперше, краще звернутися в кадрове агентство. Компанія допоможе підібрати вакансію, яка вам підійде за умовами праці та рівнем кваліфікації.

Вам допоможуть вибрати потрібний пакет документів, правильно оформити та отримати дозвіл на роботу. Якщо у заробітчанина виникають питання або якісь проблеми, координатор компанії допомагає їх вирішити.

Співпраця з агентством оплачується фіксованою сумою або відсотком від зарплатні. Для тих, хто не знає польської мови та немає навиків пошуків роботи за кордоном, така співпраця вигідна.


Редактор рубрики






комментарии (0)




Другие интересные новости


Видео новости на сегодня

До 2030 года регионы смогут полностью закрыть проблему с ремонтом школ




Популярное на сегодня

Автоматизированная система анализа заголовков новостей с поиском популярных слов.
Автоматизированная система анализа заголовков новостей
Данные обновляются каждые полчаса.

Эмоции на сегодня

Анализ эмоциональной составляющей новостей.
Анализ эмоциональной составляющей новостей .

Данные обновляются каждые полчаса.

Страны и города

Соотношение количества новостей из разных точек Земли за сутки.
Соотношение количества новостей из разных точек Земли .

Данные обновляются каждые полчаса.

Валюты

Рейтинг валют участвующих в новостях.
Рейтинг валют участвующих в новостях .

Данные обновляются каждые полчаса.





Комментарии к новостям

[17 Января 2024, 13:43] Александр Хомяков Замечательно! Не ожидал такой оперативности. Спасибо огромное! Всё работает и обновляется....

[15 Апреля 2022, 20:25] Ангелина Сметанина Скоро не только сократят, а много заводов вообще закроют и начнется бум китайских авто. Даже сейчас Эксид уже бешеные темпы по количеству проданных машин показывает...

[27 Декабря 2021, 21:44] Ева Воробьева Искренне рада за победителя! Но если бы мне так крупно повезло, то я прибежала бы за выигрышем в первый же день???? ...

[2 Сентября 2021, 13:11] Дмитрий Ершов Это хорошо. Значит клиенты долго ждать не будут. ...

[13 Мая 2021, 16:26] Олег Андреев "Мальдивы сутунки 65 государством, зарегистрировавшим расейскую вакцину против коронавируса Спутник V, сообщил Российский фонд секущих инвестиций (РФПИ)". Что это за йязыг?...

[2 Ноября 2020, 15:22] Лета Мирликийская риветсвую вас я с 6-ти лет пишу мне нужно все мои произведения задействовать в компьюторных программах образования по литературе и языкам и играм к примеру если ваши учащиеся напишут...

[20 Октября 2020, 09:22] Евгений Зимин Сузуки в этом году хорошо прибавили, уже не первый раз оба их пилота на подиуме. Видимо, для команды возвращаются "золотые" времена и есть шанс наконец оформить чемпионство после длительного перерыва....

Новости шоу-бизнеса

Умер режиссер Федор Петрухин

МОСКВА, 18 апреля главреж Федор Петрухин скончался в возрасте 72 лет, поведали в Союзе кинематографистов России. Союз кинематографистов России и Гильдия режиссеров изъявили соболезнования близким главрежа. Петрухин в 1989 году завершил Высшие курсы кинодраматургов и режиссеров при Госкино СССР, режиссерское отделение, мастерскую Ролана … Прочитать